Infinite Design v3.4.21 (Premium Unlocked)

Infinite Design v3.4.21 (Premium Unlocked)

0

Infinite Design Mod APK:

  • Premium Unlocked.
  • Remove Analytics.
  • AOSP compatible.
Infinite Design (Premium Unlocked)

Infinite Design (Premium Unlocked) mod apk là ứng dụng tạo bản vẽ, ngay bây giờ trên thiết bị di động của chính mình, bạn có thể thực hiện một cách dễ dàng. Infinite Design cung cấp mọi thứ mà các nghệ sĩ có thể sử dụng để tạo ra những bức tranh tuyệt vời với phong cách riêng của họ, không bị nhầm lẫn với bất kỳ ai khác.

Infinite Design là một ứng dụng thiết kế đồ họa vector cho phép người dùng tạo ra các tác phẩm đồ họa đẹp mắt. Với những công cụ mạnh mẽ, người dùng có thể dễ dàng biến những đường nét, hình khối cơ bản thành những tác phẩm nghệ thuật hoàn chỉnh. Bốn kiểu đối xứng bao gồm ngang / dọc, góc, xuyên tâm và Kaleidoscopic, giúp người dùng tiết kiệm thời gian khi viết và làm cho tác phẩm trở nên độc đáo hơn. Việc vẽ 3D trở nên đơn giản hơn khi sử dụng công cụ Cityscapes 3D với 5 hướng dẫn bao gồm các góc độ khác nhau.

Nhiều phần mềm đồ họa thường tập trung vào công cụ brush nên thường không tỉ mỉ cho Text. Infinite Design thì ngược lại, tất cả các công cụ đều được thiết kế nghiêm ngặt. Riêng đối với Văn bản, nó có sẵn một bộ công cụ chỉnh sửa và mẫu. Điều này giúp người dùng tiết kiệm thời gian, đồng thời biến những dòng chữ đơn điệu trở nên đẹp và chuyên nghiệp hơn. Dễ dàng điều chỉnh kích thước, phông chữ, tiêu đề, thêm các hiệu ứng như đường viền nghệ thuật hoặc khối đổ bóng. Một trong những công cụ mà tôi thích nhất là hệ thống hoàn tác và làm lại Infinite giúp người dùng dễ dàng thực hiện các thao tác trước đó. Đối với một người hay quên như tôi thì chức năng này đúng là một vị cứu tinh...

(ads2)

Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Please leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set Infinite Design v3.4.21 (Premium Unlocked)

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from ModHere.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
HTML7 Banner Responsive Ads Here

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD