Ads Header (01) - HTML14

HTML14 Banner Responsive Ads Here
MX Player (Pro Unlocked) v1.40.2

MX Player (Pro Unlocked) v1.40.2

0

MX Player Pro Mod APK:

  • Pro Unlocked.
MX Player Pro Mod APK

MX Player Pro mod apk là một trình phát phim và video tuyệt vời trên Android. Ứng dụng được phát triển bởi MX Media & Entertainment (J2 Interactive). Hôm nay, tôi sẽ giới thiệu với các bạn một trong những ứng dụng xem phim tốt nhất mà tôi từng sử dụng.

Hiện nay, các ứng dụng xem phim, xem video rất phổ biến. Trên PC, có thể kể đến một số như Media Player Classic, VLC Media Player và Splash. Đối với thiết bị di động, bạn có thể dùng thử KM Player và Vidmate. Mỗi ứng dụng đều có những ưu điểm và nhược điểm riêng. Chẳng hạn, Splash (của Mirillis) có một ưu điểm nổi bật là hỗ trợ xem phim với khung hình 60 FPS và giao diện dễ sử dụng. Tuy nhiên, MX Player Pro cũng có những ưu điểm mà các ứng dụng khác không có. Vậy ưu điểm là gì? Hãy cùng tôi đi tìm hiểu chi tiết.

MX Player Pro được đề cử là một trong 7 ứng dụng xem phim tốt nhất trên nền tảng di động dựa trên lượt tìm kiếm, lượt tải và đánh giá khách quan từ người dùng. Với giao diện vô cùng đẹp mắt nhưng lại đơn giản và dễ sử dụng, ứng dụng đã nhanh chóng chiếm được cảm tình của người dùng.

MX Player Pro cho phép người dùng kết nối với Android TV để trải nghiệm màn hình với chất lượng cao hơn. Vì Android TV phải điều khiển bằng remote và có thể rất bất tiện khi tìm kiếm nếu bạn không thành thạo. Nhưng với ứng dụng này, bạn có thể thao tác trên điện thoại và trình chiếu trên màn hình TV.

Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Please leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set MX Player (Pro Unlocked) v1.40.2

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from ModHere.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
HTML8 Banner Responsive Ads Here
HTML7 Banner Responsive Ads Here

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD