Screen Recorder - Recorder Editor 6.4.1 (Pro Unlocked)

Screen Recorder - Recorder Editor 6.4.1 (Pro Unlocked)

0

Screen Recorder Mod APK:

  • Pro Unlocked.
  • No Watermark.
Screen Recorder Mod APK

Screen Recorder Pro là một trình ghi màn hình ổn định / ghi trò chơi / ghi video cho android, cũng là một trình chỉnh sửa video tất cả trong một mạnh mẽ. VideoShow Recorder được tạo ra bởi cùng một nhóm ứng dụng VideoShow với hơn 600 triệu người dùng.

VideoShow Recorder cho phép bạn ghi lại trò chơi trong khi chơi, quay màn hình bằng một lần chạm và chỉnh sửa video với các bộ lọc, hiệu ứng, âm nhạc. Chúng tôi có nhiệm vụ cung cấp cho người dùng video chất lượng cao và ảnh chụp màn hình rõ ràng mà không cần root và không giới hạn thời gian ghi. Đối với người dùng vip của chúng tôi, bạn có thể có trải nghiệm mượt mà hơn và quay video không có hình mờ.

Ghi âm mạnh mẽ: Bạn có thể dễ dàng ẩn cửa sổ ghi cho video không khung trong khi quay hoặc chụp màn hình, thay đổi tỷ lệ khung hình thành màn hình rộng, dọc hoặc vuông. Đây là một trình quay video màn hình ổn định để bạn quay video, ghi lại các hướng dẫn của bất kỳ ứng dụng nào và quay video màn hình.

Giao diện đơn giản, siêu dễ dàng ghi lại trò chơi trong khi chơi, ghi lại cuộc gọi điện video hoặc chương trình trực tiếp, chụp ảnh màn hình, xem lại màn hình và chỉnh sửa hình ảnh.

VideoShow Recorder cung cấp cho bạn các công cụ chỉnh sửa chuyên nghiệp để tạo các video phổ biến...

(ads2)

Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Please leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set Screen Recorder - Recorder Editor 6.4.1 (Pro Unlocked)

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from ModHere.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
HTML7 Banner Responsive Ads Here

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD