PowerDirector v10.0.0 (Pro Unlocked)

PowerDirector v10.0.0 (Pro Unlocked)

0

PowerDirector Mod APK:


  • Pro Unlocked.
  • No Ads.


PowerDirector (Pro Unlocked) mod apk là ứng dụng chỉnh sửa video tốt nhất cho Android với hơn 50 triệu lượt tải xuống trên Google Play.  PowerDirector được phát hành bởi Cyberlink, một trong những nhà xuất bản phần mềm truyền thông hàng đầu bên cạnh Adobe.

Giao diện này được thiết kế thông minh, phù hợp với màn hình của điện thoại. Ứng dụng đã ẩn một số tính năng, bạn cần tìm hiểu một thời gian để biết những công cụ bạn muốn đặt ở đâu. Bạn có thể sử dụng nó để chỉnh sửa và tạo video một cách dễ dàng trên điện thoại Android.

Chất lượng của các video do PowerDirector sản xuất là tuyệt vời. Sau khi hoàn thành dự án, bạn có thể xuất video ở độ phân giải HD hoặc Ultra HD. Với mạng xã hội được tích hợp sẵn, bạn có thể đăng lên Facebook, Youtube hoặc Instagram một cách nhanh chóng chỉ với một lần chạm.

Một tính năng không thể thiếu của phần mềm chỉnh sửa video. PowerDirector cho phép bạn tùy chỉnh tốc độ video của mình bằng cách sử dụng thanh trượt tốc độ. Bạn có thể tùy chỉnh tốc độ của toàn bộ video hoặc chọn từng đoạn của video. Với tính năng này, video của bạn trở nên độc đáo và ấn tượng hơn. Nó sẽ hoạt động tốt với âm nhạc mà bạn chèn vào video, giúp video của bạn truyền cảm hứng cho người xem.

Hiện tại, đây là phiên bản mod APK mới nhất. Nếu các bạn thấy nhà phát triển đã cập nhật bản mới hơn. Vui lòng để lại bình luận admin sẽ update sớm nhất có thể!
Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Please leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set PowerDirector v10.0.0 (Pro Unlocked)

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from ModHere.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
HTML8 Banner Responsive Ads Here
HTML7 Banner Responsive Ads Here

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD