App Cloner Premium v2.8.0 (Premium)

App Cloner Premium v2.8.0 (Premium)

0

App Cloner Mod APK:

  • Premium Unlocked.
  • No Ads.

App Cloner Premium (Premium Unlocked) mod apk là ứng dụng tạo, cài đặt và nhân bản ứng dụng, đã được phát triển để giúp công việc của bạn thuận tiện và an toàn hơn. Các tính năng tuyệt vời của nó cho phép bạn tạo và cài đặt nhiều bản sao của các ứng dụng hiện có trên điện thoại Android của mình.

Ứng dụng này cho phép bạn tạo và cài đặt nhiều bản sao của các ứng dụng hiện có trên thiết bị. Các ứng dụng nhân bản này sẽ chạy song song và hoạt động độc lập với các ứng dụng gốc của chúng. Điều này thực sự hữu ích bởi hiện nay, việc sử dụng nhiều tài khoản mạng xã hội là một điều hết sức bình thường.

Ứng dụng nhân bản hoạt động song song và hoàn toàn độc lập với ứng dụng gốc. Nó sẽ không nhận được các bản cập nhật tự động, vì vậy người dùng có thể chạy phiên bản ổn định nhất. Người dùng không cần lo lắng về vấn đề bảo mật khi nhân bản nhiều ứng dụng khác nhau. App Cloner Premium có thêm các chức năng như bảo vệ bằng mật khẩu, ẩn ID Android hoặc vị trí giả mạo, sử dụng chế độ ẩn danh. 

Giao diện của App Cloner Premium được đánh giá cao khi sở hữu thiết kế khá linh hoạt, đơn giản nhưng không kém phần chuyên nghiệp. Ứng dụng có hai tông màu đơn giản là trắng và xanh giúp người dùng không cảm thấy quá chói mắt khi sử dụng, phù hợp để làm việc trong cả ngày lẫn đêm.

Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Please leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set App Cloner Premium v2.8.0 (Premium)

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from ModHere.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Tags

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
HTML8 Banner Responsive Ads Here
HTML7 Banner Responsive Ads Here

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD