Ads Header (01) - HTML14

HTML14 Banner Responsive Ads Here
PikaShow v10.6.8 (No Ads)

PikaShow v10.6.8 (No Ads)

0

PikaShow Mod APK:

  • Full Paid.
  • No Ads.
PikaShow (AD-Free)

PikaShow (AD-Free) mod apk là một trong những ứng dụng xem phim hàng đầu cho thiết bị Android của bạn. Thưởng thức những bộ phim bom tấn trên ứng dụng. Tải xuống tệp APK ngay bây giờ và cài đặt nó trên thiết bị Android của bạn!

Nhu cầu xem phim của mọi người đang tăng lên từng ngày, đặc biệt là năm 2020, virus Covid-19 khiến mọi người phải thay đổi lối sống để đối mặt với đại dịch. Mọi người phải duy trì sự xa cách xã hội. Chúng tôi phải ở nhà và hạn chế ra ngoài trừ khi thực sự cần thiết. Vì vậy, xem phim là một trong những phương thức giải trí phổ biến trong thời kỳ này.

PikaShow cho phép bạn xem phim và tải phim miễn phí. Không cần phải bỏ ra một khoản phí lớn hàng tháng trên Netflix hay HBO Max, bạn vẫn có thể thưởng thức trọn vẹn hàng nghìn bộ phim bom tấn, phim truyền hình, phim truyền hình Hollywood và Bollywood trực tiếp trên điện thoại Android của mình. TÔI. Các bộ phim truyền hình nổi tiếng như “The Family Guy”, “Breaking Bad”, “Prison Break”, “Rick and Morty”,… đều có thể xem được trên ứng dụng này. Nếu bạn thích xem phim siêu anh hùng thì không thể bỏ qua Avengers, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, v.v.

So với các ứng dụng xem phim khác trên thiết bị di động, tính năng này giúp PikaShow trở nên phổ biến hơn. Nếu bộ phim yêu thích của bạn chưa có trên hệ thống, bạn có thể yêu cầu bộ phim từ các nhà phát triển của PikaShow thông qua mạng xã hội Telegram. Ứng dụng này luôn hướng tới người dùng và nhằm mục đích giúp người dùng xem miễn phí những bộ phim yêu thích.

Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Please leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set PikaShow v10.6.8 (No Ads)

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from ModHere.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
HTML8 Banner Responsive Ads Here
HTML7 Banner Responsive Ads Here

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD