Ads Header (01) - HTML14

HTML14 Banner Responsive Ads Here
Money Lover v7.3.1 (Premium)

Money Lover v7.3.1 (Premium)

0

Money Lover Mod APK:

  • Premium Unlocked.
  • Image attachment
  • Export to CSV, Excel
  • No Ads.

Money Lover (Premium Unlocked) mod apk là một ứng dụng quản lý tài chính cá nhân, một sản phẩm của ZooStudio. Ứng dụng này liên tục nằm trong lựa chọn của các biên tập viên hàng đầu của Google Play và có hơn 5 triệu lượt cài đặt.

Money Lover là ứng dụng giúp quản lý tài chính cá nhân. Cụ thể, nó giúp bạn ghi nhớ các khoản thu / chi / vay / nợ hàng tháng và hàng ngày. Nó còn giúp bạn theo dõi thống kê chi tiết số liệu đầu vào và đầu ra của tiền, từ đó giúp bạn quản lý và chi tiêu tiền một cách hiệu quả. Hai chức năng chính này của Money Lover được thực hiện thông qua 4 nút cơ bản có tên: Thêm giao dịch, Sổ chi tiêu, Sổ ghi nợ và Thống kê.

Kết nối với tài khoản ngân hàng tại Việt Nam và dịch vụ PayPal, sau mỗi giao dịch sẽ tự động đồng bộ và cập nhật dữ liệu chung trên ứng dụng. Đây là một tính năng siêu tiện lợi, nhất là đối với những ai có từ 2-3 tài khoản ngân hàng trở lên và thường xuyên phải giao dịch trực tuyến.

Money Lover cũng có thể đồng bộ cơ sở dữ liệu bằng cách sử dụng lưu trữ đám mây Dropbox, giúp bạn truy cập Money Lover bằng mọi thiết bị (tối đa 3 thiết bị cùng lúc).

Giao diện đơn giản, dễ hiểu, dễ sử dụng. Hỗ trợ đa dạng nhu cầu từ cơ bản đến nâng cao. Đồng bộ nhiều thiết bị nhưng bảo mật cực tốt. Nó cũng có một kết nối liền mạch với các tài khoản ngân hàng. Có các tính năng bổ sung như tỷ giá hối đoái, tìm máy ATM luôn hoạt động hiệu quả và cập nhật. Nhược điểm duy nhất là nó khá ngốn pin. Và có vẻ như nhà sản xuất đang gấp rút cải tiến nó để cập nhật phiên bản tiết kiệm pin.

Đăng ký để tải nhanh hơn:
Currently, this is the latest APK mod version. If you see that the developer has updated to a newer version. Please leave a comment admin will update as soon as possible!

FAQs Frequently Asked Questions

How to set Money Lover v7.3.1 (Premium)

1. Uninstall apps or games on your device (if any)
2. Install the downloaded APK file.
3. If there is file OBB. Extract copy and paste under the path Internal Storage/Android/obb.

How to install games with APK and OBB

1. Download apk and OBB of the game
2. Extract the OBB, copy the OBB folder to the "Android/obb" path. The correct OBB path would be something like "android/obb/com.madfingergames.leosystem"
3. Install APK file and run

Are files downloaded from ModHere.Com safe?

Of course, every file is checked before being uploaded to the system. We use the Mediafire service for storage, so we make sure all files shared on the website are safe.

How to download?

You just need to wait a few seconds and the download link will appear.

Link broken?

If you have a problem with the link such as the file does not exist, cannot be accessed,...please report it to the administrator.

Slow download speed?

The hosting service we use is high quality, dedicated to uploading and sharing files with high speed and stability. In case the download speed is slow, please check your bandwidth.

The downloaded file does not match the description?

If there is a mistake between the description and the downloaded file, please report it to us through the contact section at the bottom of the page.

Post a Comment

0 Comments
Leave a comment or Join Group for support!
HTML8 Banner Responsive Ads Here
HTML7 Banner Responsive Ads Here

buttons=(OK, Got it!) days=(20)

This website uses cookies from Google to enhance your experience. Learn More
Accept!
Yêu Cầu MOD